Хто у Львові має право на субсидії від міста

2508 0
Окремі групи львів’ян, які отримують державну житлову субсидію, можуть претендувати й на отримання муніципальної субсидії, яка відшкодовується за рахунок коштів міського бюджету міста Львова.
Фото: bazarmedia.info

Фото: bazarmedia.info

Право на муніципальну субсидію мають такі категорії громадян, які не працюють: ветерани УПА – учасники бойових дій УПА та інваліди війни УПА; малолітні політичні в’язні сталінських таборів; вдови ветеранів УПА та вдови політичних в’язнів; сім’ї, у яких проживає двоє і більше інвалідів; інваліди по зору 1 та 2 груп; одинокі, непрацюючі інваліди 1 або 2 групи загального захворювання та 3 групи, які мають заключення психіатричної медико-соціальної експертної комісії; діти-сироти, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Для призначення муніципальної субсидії львів’янам, які можуть претендувати на цей вид допомоги, необхідно звернутись у «єдині приймальні» районних відділів соціального захисту та подати такі документи: заяву встановленої форми, документ, який підтверджує соціальний статус заявника (копія довідки МСЕК, копія посвідчення про встановлення статусу та ін.). Загалом же з січня по вересень 2014 року призначено сім’ям муніципальну субсидію на загальну суму 914 тис. грн.», - розповідає заступник начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ольга Сільчак.

Записатись на прийом в «єдину приймальню» в режимі он-лайн чи отримати більше інформації про різні види допомог можна на сайті «Львів соціальний».

Контакти відділів соціального захисту районів міста Львова:

 

Галицький:

тел.:  261-44-50

(вул. Ф. Ліста, 5)

Личаківський:

тел.:  235-71-62

(вул. Театральна, 10)

Залізничний:

тел.:  295-82-28

(вул. І. Виговського, 34)

Франківський:

тел.:  237-50-81

(вул. Генерала Т. Чупринки, 85)

Шевченківський:

тел.:  252-28-40

(вул. В. Липинського, 11)

Сихівський:

тел.:  254-64-80

(просп. Червоної Калини, 66)

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!