Хто з львівських спортсменів може отримати «Героя спортивного року 2015»

1815 0
8 квітня у Київському національному академічному театрі оперети відбудеться ювілейна X Всеукраїнська церемонія нагородження «Герої спортивного року-2015» – національний «Спортивний Оскар». Героями спортивного року стануть кращі спортсмени, тренери, команди та фахівці з усіх видів спорту. Серед претендентів на отримання нагороди семеро представників Львівщини, – повідомили у прес-службі Львівської облдержадміністрації.
Фото: radiosvoboda.org

Фото: radiosvoboda.org

Відтак шляхом таємного голосування представники Української Академії спорту  оберуть переможців у 8 номінаціях.

Так, в номінації «Найкраща спортсменка року» на нагороду претендує Юлія Ткач – бронзова призерка чемпіонату світу, срібна призерка І Європейських ігор з боротьби (63кг).

Титул «Найкращої команди року» може отримати жіноча збірна України з фехтування на шпагах у складі Яни Шемякіної, Ксенії Пантелєєвої, Анфіси Почкалової, Олени Кривицької – бронзові призерки чемпіонату світу;

Абсолютний чемпіон Європи з настільного тенісу в одиночному та командному заліках (володар двох золотих нагород) серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, номінант нагороди «Кращий спортсмен 2015 року» за версією Міжнародної федерації настільного тенісу Віктор Дідух може стати найкращим у категорії «Сильні духом (паралімпійські види спорту)»

Екс-чемпіонка світу з шахів Марія Музичук в переліку номінатнів «Разом з олімпійцями (неолімпійські види спорту)»

Читайте також: Люди Твого міста: Марія Музичук про шахи і любов до Львова

Срібний призер чемпіонату світу з важкої атлетики серед юніорів (94 кг) Володимир Гоза може отримати титул «Олімпійська надія України»

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!