Хто залишиться заступниками Садового у новій каденції

2502 0
Мер погодився мати на два заступники менше.
Фото: Андрій Садовий

Фото: Андрій Садовий

Міський голова Львова Андрій Садовий у результаті перемовин із депутатською більшістю у міськраді погодився зменшити кількість своїх заступників із семи до п'яти. Про це Тvoemisto.tv стало відомо із власних джерел, пізніше цю інформацію підтвердив  у своєму пості на Фейсбук міський голова Львова Андрій Садовий.

Відповідно, Андрій Садовий хоче залишити заступниками Андрія Москаленка, Ірину Маруняк, Галину Слічну, Любомира Зубача та Сергія Кіраля.

Натомість підуть із посади заступник з питань безпеки міста Сергій Бабак та заступник міського голови з фінансово-економічних питань Геннадій Васьків.

При цьому Андрій Москаленко складе мандат депутата Львівської міськради, щоби залишитися заступником міського голови та членом виконкому. 

Також зі своєї посади звільнилася керуюча справами виконкому Марта Литвинюк, хоча у новій структурі ради Львівської ОТГ ця посада залишається.

За нову структуру та склад виконавчого комітету депутати голосуватимуть завтра, 4 лютого, о 10:00 год.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!