Хто замінив отця Степана Суса у Гарнізонному храмі Львова

5137 1
Він був військовим капеланом та настоятелем Гарнізонного храму у Львові.
фото: Вікіпедія

фото: Вікіпедія

Синкелом у справах капеланства військових, ув’язнених, студентів та дітей-сиріт у Львівській Архиєпархії призначили отця Андрія Хомишина, а настоятелем Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла став отець Тарас Михальчук. Відповідні декрети 6 лютого видав митрополит Львівський, владика Ігор. 

Раніше обидві посади поєднував отець Степан Сус, якого висвятили у єпископи. Тепер він є помічником глави УГКЦ Святослава Шевчука. Крім цього, його призначили генеральним капеланом Спілки української молоді та головою Пасторально-міграційного відділу УГКЦ.

Гарнізонний храм, яким опікуються капелани Центру військового капеланства Курії Львівської Архиєпархії, опікується навчальними закладами, сиротинцями, військовими частинами та в’язницями. 


Читайте також:
7 Лютого, 2020 14:44
666 ... так давно ж відомо -- (жодне) святе місце пустим не буває ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!