Худоб’як залишається у «Карпатах»

1886 0
Провідний півзахисник та капітан команди продовжив контракт із клубом ще на один рік. Суму угоди не розголошують.
Фото: ФК "Карпати"

Фото: ФК "Карпати"

У львівській команді Худоб’як із 2005-го року. За цей час він зіграв за «Карпати» понад 300 матчів та забив понад 40 голів. За підсумками минулого сезону Ігоря Худоб’яка визнали найкращим гравцем, повідомляє інформаційний центр львівського клубу.

«Я радий, що виступаю за таку команду, як львівські «Карпати». Не менш щасливий від того, що і надалі залишусь у рідному клубі. «Карпати» вже давно стали для мене значно більшим, ніж просто роботою, це моя сім’я. Перед новим сезоном потрібно добре попрацювати, всі хлопці повністю сконцентровані на підготовці. Сподіваюсь, що зі стартом чемпіонату будемо тільки радувати своїх вболівальників та боротимемося за єврокубки» – розповів капітан «левів».

«Ігор є ключовим гравцем для "Карпат". Не буду приховувати, що першочерговим завданням для нас стало те, аби підписати нову угоду з Худоб’яком про подальшу співпрацю» – прокоментував продовження угоди виконавчий директор «Карпат» Даріо Друді.

На його думку, Худоб’як у новому сезоні стане ключовою ланкою, що об’єднає місцевих гравців та легіонерів, досвідчених виконавців та молодих талантів. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!