Hurtom збирає кошти на озвучення серіалів українською мовою. Як долучитися?

3245 0
Студія «Hurtom», яка займається перекладом та озвученням українською мовою серіалів, розпочала збір коштів на нові переклади. Серед серіалів, яка запланувала озвучити студія, є третій сезон «Кремнієвої долини» та перший сезон «Останнього королівства».
Фото: hurtom.com

Фото: hurtom.com

Вихід першої серії третього сезону «Кремнієвої долини» заплановано на 24 квітня у США. Студія планує випускати озвучення упродовж 2-3 днів після виходу серії. Загалом на весь сезон потрібно зібрати 25 тис. грн.

Щодо «Останнього королівства», то левову частку коштів на його озвучення надала одна людина. Однак щоб повністю завершити озвучення, слід назбирати ще 3,5 тис. грн.

Після цього в студії «Hurtom» обіцяють взятися за переклад та озвучення третього та четвертого сезону «Карткового будинку».

Читайте також: В Україні озвучили другий сезон «Карткового будинку». Де подивитися?

«Кошти розподілятимуться в залежності від пріоритетності серіалу, тому реквізити на два серіали – одні. Але, якщо ви переказуєте більше 500 грн на якийсь конкретний серіал, тобто «Кремнієву Долину» чи «Останнє Королівство», напишіть, будь ласка, про це нам у ПП (приватні повідомлення) у фейсбук», – йдеться у повідомленні студії.

Реквізити:

1. ПриватБанк: 5363 5423 0530 4975 (комісія 0,2% (але не менше 2 грн.) від суми при внесенні грошей у терміналі)

2. LiqPay

3. Bitcoin

4. PayPal

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!