Львів'ян попереджають про хуртовини, ожеледицю та пориви вітру впродовж дня

1205 0
Синоптики говорять про перший рівень небезпеки.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

Сьогодні, 14 січня, у Львові прогнозують хуртовину вдень та ожеледицю на дорогах. Про це повідомили у Львівському гідрометцентрі.

Зокрема, синоптики зазначають, що вдень можливі пориви західного вітру від 17 до 20 метрів за секунду. Крім того, на дорогах буде ожеледиця.

Додамо, що вдень у місті буде хмарно, падатиме дощ та мокрий сніг. Температура вночі становитиме від 1 градуса морозу до 1 градуса тепла, а вдень – 1 - 3 градуси тепла.

15 та 16 січня синоптики прогнозують від 1 до 6 градусів морозу в суботу та від 5 до 10 градусів морозу у неділю. Істотних опадів не передбачається, проте на дорогах може бути ожеледиця. Вітер північно-західний з переходом на західний, від 9 до 14 метрів за секунду. 15 січня пориви вітру становитимуть від 15 до 20 метрів за секунду. 

Зазначимо, що такі погодні умови можуть призвести до порушень роботи служб електропостачання, зв’язку, будівництва, комунального господарства та до порушення руху автотранспорту на окремих ділянках доріг і вулиць. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!