Хвороба повернулася. Львів’янка просить допомогти зібрати гроші їй на ще одну пересадку кісткового мозку

18134 0
На пересадку кісткового мозку необхідно 55 тис. євро.
соцмережі

соцмережі

Львів’янка Ольга Галабурда вже довгий час лікується від онкології. Торік у серпні у неї виявили B-лімфобласну лейкемію. Жінка пройшла лікування раніше і поборола хворобу, однак тільки на два місяці. Далі у неї стався рецидив.

Після кількох курсів хіміотерапії в турецькій клініці їй провели операцію з пересадки кісткового мозку. Минуло лише три місяці, але стався рецидив і тепер їй потрібна ще одна пересадка.

«Учора я лягла в лікарню на чергову хіміотерапію, після якої потрібна ще одна пересадка. Хіміотерапія нам обійшлася ще в +17 000 євро. Рахунок на другу пересадку – 55 000 євро. Ми дуже надіємося, що держава встигне виділити кошти на операцію, як ні, то потрібно буде оплачувати самому», – пише на своїй сторінці у Фейсбук Ольга Галабурда.

За першу пересадку й три хіміотерапії Ольга завдяки благодійникам змогла заплатити 69 тис. доларів, тож грошей на другу операцію у її рідних немає, тому вони просять про допомогу.

Реквізити

Картка Приватбанку: 5168757399115031

Картка Ощадбанку: 5167490182052580

Отримувач – Володимир Галабурда

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!