Хворий на лейкемію юнак збирає кошти на пересадку кісткового мозку

5414 0
Львів’ян закликають допомогти Дмитру Вавринюку, який бореться із раком крові.
фото: Facebook

фото: Facebook

Із хворобою гостра b-клітинна лімфобластна лейкемія Дмитро бореться вже два роки. Пройшов 17 блоків хімії – один рецидив, безліч вливань крові та пункцій, 4 блоки хіміотерапії – 2-ий рецидив.

Читайте також: Львів’ян просять допомогти 15-річній Вікторії здолати хворобу

«У березні 2017-го року розпочали сильний курс хіміотерапії, але, на жаль, вона не дає бажаних результатів. Тому мені необхідна пересадка кісткового мозку за кодоном. Я – інвалід, напівсирота, мама – інвалід 2-ї групи. Рахунок з закордонної клініки Medical Park, яка погодилася мене прийняти – на 141 тисячу доларів. Сума величезна, але моє бажання жити – більше. І я вірю, що людська доброта взагалі не має меж.  Людське життя ніби безцінне, але моє зараз має конкретну ціну. Прошу Вас, допоможіть мені! Я ще так багато хочу зробити!» – пише Дмитро.

Читайте також: 7 тез про те, що усвідомлюєш після захворювання на рак

Реквізити для допомоги (на ім'я Дмитро Вавринюк):

5168 7426 0631 2258 ПриватБанк

5104 7700 1059 1842 Ощадбанк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!