Idea Bank у Львові виставили на продаж

3743 0
Завершити угоду можуть у першому кварталі 2020 року.
Фото: Вікіпедія

Фото: Вікіпедія

Польський власник Idea Bank Getin Holding S.A. виставив його на продаж. Відповідні наміри компанії про підписання листа з фондом прямих інвестицій оприлюднили на сайті Варшавської фондової біржі, пише Finclub.

Читайте також: «Альфа-Банк» остаточно купив «Укрсоцбанк»

«У листі про наміри фонд висловив бажання придбати 100% акцій Idea Bank, що базується у Львові, і до 100% ТзОВ "Нью Фінанс Сервіс», зі штаб-квартирою в Києві», – йдеться в повідомленні холдингу.

Назву фонду поки що не вказують. Натомість у листі зазначають, що він впродовж шести тижнів вивчатиме компанії та проведе комплексну юридичну експертизу, а після її позитивного висновку погодить умови транзакції, включно з розміром пакету акцій і часткою потенційної угоди.

Getin Holding S.A. погодиться надати фонду виключні права на переговори про продаж банку та «Нью Фінанс Сервіс» на період із 1 січня 2020 року. Завершити угоду можуть у першому кварталі 2020 року.

Повідомлення підписали з головою Idea Bank Піотром Качмареком. Регулятивний капітал банку станом на 1 жовтня становив 877,5 млн грн.

Читайте також: Monobank запустив першу картку без реквізитів

Додамо, що Getin Holding S.A. володіє Idea Bank (Польща), Idea Leasing, Idea Expert, Tax Care, M.W. Trade, Idea Bank (Україна), Idea Bank (Білорусь), Idea Bank (Румунія) та Carcade (Росія). Найбільша частка Getin Holding S.A. належить громадянину Польщі та Мальти Лешеку Чарнецьки.

Головний офіс Idea Bank розташований у Львові на вул. Валова, 11.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!