Ідеальне літо: де у Львові зробити епіляцію перед відпочинком?

4075 0
Погодьтеся, коли починається відпустка, хочеться не лише розслабитися від усього, але й добре виглядати. І тут для жінки актуальним постає питання професійної епіляції. Щоб зекономити ваш дорогоцінний час у відпустці на інколи безрезультатні спроби боротьби з небажаним волоссям, Tvoemisto.tv розповість про метод досягнути бажаного ефекту за день чи два до відпустки.
Фото: ladiesliveandlearn.com, sunny7.ua, formula-tila.com.ua,sheknows.com

Фото: ladiesliveandlearn.com, sunny7.ua, formula-tila.com.ua,sheknows.com

Чи не кожна жінка мріє не мати жодної зайвої волосинки, бо ж навколо так багато прикладів ідеального тіла. Та сучасна жінка живе у швидкому темпі, тому для такого ритму економія часу стоїть на пріоритетному місці. Для цього існує лазерна епіляція. Часто говорять, що не можна робити епіляцію безпосередньо перед засмаганням. Лазерна система, яку використовують в Медичному центрі Medicover, ефективна у видаленні волосся і цілком безпечна навіть тоді, коли у вас обмаль часу перед відпусткою.

Переваги: за кілька процедур можна повністю позбутися небажаного волосся.

«Після першої процедури лазерної епіляції завжди буде найбільший ефект», - розповідає лікар-дерматокосметолог медичного центру Medicover  Олена Мілян.

У медичному центрі Medicover європейського рівня за допомогою новітнього апарату з двома лазерами епіляція пройде ефективніше. Але якщо ви любите відкладати все на останній день перед відпусткою, все рівно вихід є.

Адже лазери Medicover дають можливість робити епіляцію і влітку, безпосередньо перед засмаганням. Система настільки унікальна, що лазер дозволяє робити процедуру навіть на засмаглій шкірі.

Також важливо, що лазер - цілком безпечний і не викликає жодних пошкоджень шкіри. Лікування може проводитись в режимі традиційного лазера з використанням неодиму або в спеціальному режимі, що називається режим  «MIX-технологія»  - це нова комбінація джерел лазерного випромінювання, які використовуються одночасно або поперемінно.

«За кілька процедур і однією підтримуючою процедурою раз в рік жінці буде значно комфортніше», - розповіла Олена Мілян.

Якщо ви хочете гарно виглядати на пляжі та почуватися комфортно й впевнено, приходьте у Медичний центр Medicover, що у Львові на вул. Антоновича, 102 (заїзд із вул. Героїв УПА, 75).

Детальніше читайте на сайті Медичного центру: medicover.com.ua

На правах реклами


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!