Політична реклама

Ідеальним сніданком вчені визнали яйця

1439 0
Яйця названі ідеальним сніданком! Вони дають можливість не відчувати виснажливого почуття голоду до самого обіду. За словами дослідників з Університету Луїзіани, яйця працюють як природний репрессор голоду.

Своє твердження вчені перевірили на 20 добровольцях. Випробуваним рекомендували протягом тижня щоранку з‘їдати по 2 яйця або тарілку каші. В цілому споживання калорій було однакове, як і розмір порцій, кількість білків, вуглеводів і жирів. В обідній час випробовувані відповідали, наскільки вони голодні. Потім їм давали можливість їсти в необмежених кількостях і проводили аналіз крові.

Підсумок був наступний: в крові тих, що снідали яйцями, показники гормону голоду, греліну, були значно нижчі, а рівень гормону PYY, що дає відчуття насичення, — вище, що дозволяло з’їдати менше калорій за обідом.

Зазвичай такі якості яєць пов'язували з високим вмістом білка. Але остання робота вчених продемонструвала, що важлива не тільки кількість, але й якості білка. Яєчний білок краще інших видів білка, кажуть фахівці.

 

Джерело: vkurse.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!