У Львові стартує Всеукраїнський форум місцевого самоврядування. Програма

2308 0
Сьогодні, 26 березня, у Львові стартує ІІІ Всеукраїнський форум місцевого самоврядування, який організовує Інститут міста за ініціативи Львівської міської ради.

Форум відбуватиметься протягом двох днів, 26-27 березня. У заході візьмуть участь визнані міжнародні експерти у сфері розвитку міст та муніципальної політики.

Серед запрошених гостей виступлять: 

Доктор Олівер Вайгель – голова відділу міської політики  Федерального міністерства навколишнього середовища, охорони природи та безпеки ядерних реакторів Німеччини. Відповідальний за Національну політику Німеччини у сфері розвитку міста та міжнародної співпраці. Очолював Відділ планування міської політики м. Ляйпціг. За освітою географ. 

Тарас Журавель – заступник керівника проекту GIZ «Реформа управління на сході України», що сприяє органам місцевого самоврядування та державним інституціям застосовувати інструменти та процедури для більш ефективного та стабільного надання муніципальних послуг.  Має значний досвід роботи у проектах технічної допомоги спрямованих на питання реформи місцевого самоврядування та децентралізації в Україні. За освітою економіст.
 
Сергій Марченко (Ph.D.)  – радник міністра фінансів України з питань співпраці з Товариством міжнародного співробітництва(GIZ) та  Департаментом міжнародного розвитку Великої Британії. Займається консультуванням та підтримкою впровадження реформ управління державними фінансами. Працював у секретаріаті Верховної Ради та був заступником міністра фінансів України. За освітою економіст.
 

За підсумками Форуму буде сформовано резолюцію, яку учасники скерують до центральних органів законодавчої та виконавчої влади України.
 

Tvoemisto.tv транслюватиме Форум місцевого самоврядування онлайн (http://tvoemisto.tv/on-line/) з 9:00.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!