Image Pictures презентувала трейлер нового українського мультфільму

2912 0
У прокат вийшов трейлер нового повнометражного українського мультфільму «Clara». Стрічку представляє українська анімаційна студія Image Pictures.
зображення з сторінки "Image Pictures" у Facebook

зображення з сторінки "Image Pictures" у Facebook

В описі до трейлеру сказано, що стрічка представляє собою сімейну комедію. За сюжетом, Клара – молода дівчина, яка відправляється у захоплюючу подорож разом із трьома неслухняними мавпами.

На сайті студії вказано, що прем’єру фільму заплановано на 2017 рік, а в 2016 році його трейлер планують презентувати на кіноринку American Film Market у Санта-Моніці.

Читайте також: Фільм тижня у Львові: «Кохання та пінгвіни»

Нагадаємо також, що з 13 жовтня у вітчизняних кінотеатрах вийшов у прокат перший український анімаційний фільм «Микита Кожум’яка». Стрічка належить українській анімаційній студії «Panama Grand Prix». Режисером є Манук Депоян, а продюсером – Дмитро Белінський.

Робота над ним розпочалася ще у 2011 році, коли «Микита Кожум’яка» став переможцем Першого конкурсного відбору Держкіно. До створення стрічки долучилися спеціалісти світового рівня: Михайло Славов («Форсаж-6», «Аліса у Задзеркаллі») став одним з авторів візуальних спецефектів, Марк Пінхейро («Гра престолів») консультував з питань комп’ютерної графіки, Філ Паркер («Воллес і Громміт та прокляття кролика-перевертня») допомагав працювати над сценарієм. Анімаційне продовження української народної казки подорожуватиме екранами понад 20-ти країн. Завдяки сюжету та комп’ютерній графіці світового рівня прем’єра відбудеться в Японії, Західній Європі та США.

 

 Опублікувала Олена Ільків

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!