Інфікованим працівникам лікарень на Львівщині виплатять разову допомогу. Хто отримає

2199 0
В області на коронавірусну хворобу захворіли 363 медичних працівники.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

Медикам на Львівщині виділили 95 тисяч гривень. Працівникам обласної інфекційної, госпіталю інвалідів війн та репресованих, фтизіопульмонологічного центру, ОХМАТДИТу та центру медицини катастроф виплатять по два посадові оклади. По одному посадовому окладу виплатять працівникам інших медичних комунальних некомерційних підприємств Львівської обласної ради.

Читайте також: «Небезпека може чекати на кожного», – терапевтка лікарні швидкої допомоги розповіла, як захворіла на Covid-19

Як пояснили у пресслужбі ЛОДА, на виплату разової допомоги мають право працівники медичних комунальних некомерційних підприємств та медичних комунальних закладів Львівської обласної ради, які в період з 12 березня 2020 року до 15 травня 2020 року пройшли стаціонарне лікування у лікувальних закладах охорони здоров'я з підтвердженим діагнозом захворювання на гостру респіраторну коронавірусну хворобу.

Депутати Львівської обласної ради мають ухвалити рішення, щоби кошти виплатили працівникам медзакладів, які інфікуються до 5 липня.

Також на Львівщині планують фінансово підтримати сім’ї померлих працівників обласних медичних установ.

Читайте також: «Не маємо права захворіти», – медик швидкої допомоги розповіла про виїзди на Covid-19

Зазначимо, що в області захворіли 363 медичних працівники, зокрема, 137 лікарів, 155 осіб середнього медперсоналу, 57 – молодшого та 14 інших. Уже одужали 100 медиків.

Христина Гоголь



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!