Інформація про поховання загиблих на сміттєзвалищі пожежників. Оновлюється

2583 0
Похорони двох з них відбудуться сьогодні, 1 червня.
фото: www.rozdum.org.ua

фото: www.rozdum.org.ua

 Як інформувало Tvoemisto.tv раніше, попрощатись із Андрієм Вненкевичем, начальником караулу ДПРЧ-17, можна буде о 16:30 годині у м. Жовква.

 Прощання з Юрієм Рудим, начальником ДПРП-48, відбудеться о 15:00 годині в селі Шабельня Жовківського району. У селі відбудеться парастас, а чин похорону – на цвинтарі у містечку Рава-Руська.

Прощання із третім рятувальником Богданом Юнком, чиє життя забрала страшна трагедія, відбудеться завтра, 2 червня. Детальні місце та час буде повідомлено згодом.

Читайте також: Сьогодні у Львові траур за загиблими рятувальниками

Нагадаємо, тіла усіх трьох рятувальників, які потрапили під зсув на Грибовицькому сміттєзвалищі знайшли учора, 31 травня. О 19:05 знайдено тіло начальника караулу ДПРЧ-17 по охороні міста Жовква, старшого лейтенанта служби цивільного захисту Винкевича Андрія Миколайовича, 1983 року народження.

Сьогодні на Грибовицькому сміттєзвалищі ще тривають пошуки зниклого комунальника.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!