Інформацію про стан оформлення автомобіля Львівською митницею можна дізнатись онлайн

7716 0
Також за допомогою спеціального сервісу можна дізнатись про причини затримки з розмитненням, якщо така є.
Фото: Львівська митниця ДФС

Фото: Львівська митниця ДФС

Львівська митниця ДФС почала розміщувати інформацію про стан оформлення автомобілів та причини затримок онлайн. Про це повідомляє керівник Львівської митниці ДФС Левко Прокіпчук.

Щоб отримати інформацію про стан розмитнення авто, на онлайн-мапі потрібно натиснути на потрібний митний пост і обрати з випадаючого меню «Поточне оформлення». Розмитнити «євробляхи» на Львівщині можна лише на митному пості «Скнилів».

«Під час спілкування з власниками автомобілів, які виявили бажання оформити їх у вільний обіг, зрозумів, що брак достовірної інформації про статус відповідної митної декларації, породжує думку про якісь "штучні" затримки. І хоча безпосередньо в підрозділах є монітори, на яких громадяни можуть побачити етап митного оформлення відповідного транспортного засобу, проте для отримання цих даних необхідно було їхати безпосередньо у підрозділ», – пояснює він.

Тепер громадяни, знаючи VIN-код свого автомобіля, можуть дистанційно контролювати хід оформлення відповідної декларації. На сайті також можна буде довідатись про причини затримки, якщо така є.

Нагадаємо, Львівська митниця ДФС запустила телефонну гарячу лінію та відкрила консультаційний пункт для роз’яснень про оформлення автомобілів на іноземній реєстрації.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!