Інформатика може бути цікавою. Для львівських школярів проведуть Годину коду

1038 0
Урок у школах Львова відбудеться 5 грудня о 10.00 год.
Photo by Sarah Shaffer on Unsplash

Photo by Sarah Shaffer on Unsplash

Глобальна ініціатива популяризації програмування серед школярів усього світу відбудеться традиційно 5-11 грудня. Її метою є показати учням, що інформатика може бути веселою та цікавою. Про це повідомляє Львівський ІТ Кластер.

100 мільйонів учнів з 180 країн світу уже встигли взяти участь у цьому заході, який відбувається щороку впродовж тижня, у 2016 це випадає на 5-11 грудня.

Автори ініціативи вважають, що кожен учень повинен мати можливість вивчати інформатику, адже вона допомагає розвивати навички розв’язання задач, логічне та творче мислення. Розпочинаючи вивчення рано, учні роблять перший крок до успіху в будь-якій кар’єрі XXI століття. Після заняття усі школярі, які долучилися, отримають сертифікат міжнародного зразка.

Програми уроку універсальні для всіх країн та шкіл і розміщені на сайті. Вони розраховані на учнів 9, 10 або 11 класів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!