Політична реклама

Ініціативних львів'ян запрошують долучитись до створення соціальної реклами

1276 0
Сьогодні, 18 березня, у Львові розпочинається конкурс соціальної реклами – Фестиваль «Соціальна ініціатива молоді».

Учасниками конкурсу можуть стати учні 9-11 класів СЗОШ, шкіл соціального аніматора, члени молодіжних громадських організацій, студенти 1-4 курсів вишів України.

Метою фестивалю є інформування населення про соціальні проблеми у молодіжному середовищі з позицій самої молоді, а також пошук нестандартних, оригінальних ідей для їх вирішення. Як зазначають організатори, проект дозволить залучити молодь до відкритого обговорення соціальних тем та привернути до них увагу.

Кращі роботи будуть розміщені на білбордах в обласних центрах України, а їхніх авторів нагородять призами. Переможці у номінаціях «Найоригінальніша ідея», «Дизайн проекту», «Змістове наповнення» отримають заохочувальні призи. Усі учасники конкурсу отримають пам’ятні нагороди та грамоти.

У рамках конкурсу також передбачено проведення майстер-класів із реклами та PR для учасників Фестивалю.

Заявки на участь у Фестивалі прийматимуть до 15 квітня 2013 року за адресою: Український католицький університет, вул. І. Свенціцького, 17 м. Львів, 79011 (тема листа: «Фестиваль реклами»), а також на е-mail: [email protected] та за номером телефону: 0976655926. Фінал конкурсу відбудеться 20 квітня 2013 року у приміщенні УКУ.

Довідка

Для участі у Фестивалі необхідно подати:

1. Заповнену анкету учасника

2. Конкурсну роботу, оформлену згідно з вимогами Фестивалю


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!