На правах реклами

Інноваційні ґаджети та сучасний дизайн: у Львові відкрили оновлений магазин Київстар

4008 0
Національний телеком-оператор Київстар продовжує розвиток своєї мережі. Зовсім нещодавно в історичній частині Львова на вул. Беринди, 1 відкрили новий, сучасний флагман Київстар. Оновлений формат магазинів – це, насамперед, сучасний дизайн і ергономіка простору.

У чому переваги нових магазинів Київстар?

Окрім  звичних консультацій для абонентів, сучасний магазин пропонує широкий вибір мобільних пристроїв, аксесуарів, а також інноваційних гаджетів: окуляри віртуальної реальності, квадрокоптери, героборди, тощо. Все це вже змогли протестувати львів’яни на відкритті магазину.

Важливою перевагою нового формату магазинів є те, що ціни на пристрої такі ж, як в інтернеті. Однак, в мережі протестувати смартфон неможливо, а в нових магазинах Київстар для вас відкривається можливість оглянути будь-який девайс і бути впевненим у своєму виборі.

«90% львів’ян мають картку Київстар, і це дуже вагомий показник для нас і знак довіри львів’ян до нашої компанії.  З 15 магазинів у Львові зараз 7 мають новий дизайн. Ми плануємо не тільки всі магазини оновити, але і відкрити 3-4 нових», - розповів Петро Чернишов, президент «Київстар».

Магазин у Львові вже 101-ий, який Київстар відкрив у новому бренді згідно з оновленою концепцією. До кінця року компанія планує відкрити 167 оновлених торгових точок.

Детальніше дивіться у сюжеті:


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!