Політична реклама

Іноземні фахівці у Львові розкажуть, як має працювати індустріальний парк

1924 0
5-6 червня у Львові відбудеться міжнародна конференція «Індустріальні парки в Україні: ілюзія чи реальна можливість для розвитку промисловості». Іноземні компанії та бізнес-асоціації поділяться досвідом, як успішно організувати роботу індустріального парку.

Про це tvoemisto.tv повідоили у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Учасниками конференції будуть власники та керівники українських та міжнародних промислових компаній, керівники органів державної влади та самоврядування з України та з-за кордону, неурядові організації, зокрема агенції із залучення інвестицій, місцеві агенції розвитку, бізнес-асоціації, керуючі компанії промислових парків, кластери тощо.

Учасники конференції обговорять нові можливості для розвитку промисловості і регіонів, зміцнення співпраці між підприємствами, інвесторами, органами місцевого самоврядування та представлять індустріальні парки як інструмент економічного розвитку територій.

Конференція організована в межах програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013.

Детальна інформація про конференцію та реєстрація учасників на сайті www.institute.lviv.ua/conference/

Нагадаємо, у Львові з’явиться індустріальний парк в мікрорайоні Рясне. Він вже отримав офіційну реєстрацію. Як інформував в ефірі tvoemisto.tv начальник управління зовнішньоекономічної діяльності та інвестицій Львівської міськради Сергій Кіраль, перші підприємства в львівському індустріальному парку можуть запрацювати вже 2015 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!