Іноземців із сертифікатами про щеплення проти Covid-19 звільнять від карантину в Польщі

1867 0
У пунктах пропуску через кордон перевірятимуть відповідну довідку про вакцинацію.
фото: apostrophe.ua

фото: apostrophe.ua

Обов’язковий карантин по приїзду до Польщі зможуть не проходити ті, хто буде вакцинований від коронавірусу. Важливо, що щеплення повинне бути зроблене сертифікованою ЄС вакциною і про це має бути відповідний сертифікат, – йдеться у постанові польського уряду.

Також, за словами речника Міністерства охорони здоров'я Польщі Войцеха Андрусевича, у пунктах пропуску через кордон перевірятимуть відповідну довідку про вакцинацію.

Читайте також: Чи допоможе львів'янам щеплення від коронавірусу поїхати за кордон

«Кожна країна видає таку довідку особі, яка отримала щеплення проти коронавірусу», – додають на сайті Gazeta.Pl.

Нагадаємо, що 24 лютого в Україні мала стартувати вакцинація від Covid-19. Перші вакцини вже о 7:00 вирушили в регіони України. Водночас у пресслужбі МОЗ у коментарі Tvoemisto.tv розповідали, що наразі не йде мова про сертифікати чи паспорти вакцинації для тих, хто отримав щеплення. Детальніше про те, чи вимагатимуть Covid-паспорти для виїзду за кордон, читайте за посиланням


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!