INSO-Львів виступить міжнародній конференції про заборону хімічної зброї у Гаазі

1370 0
Симфонічний оркестр виступить у King Willem Alexander Theater.
Фото: Львівська філармонія

Фото: Львівська філармонія

Симфонічний оркестр INSO-Львів візьме участь у Міжнародній конференції про заборону хімічної зброї у Гаазі, яка відбудеться 25-29 листопада.

Програма роботи конференції передбачає розгляд широкого кола питань, пов’язаних із знищенням та застосуванням  хімічної зброї.

На полях Конференції Посольство України в Нідерландах спільно з Технічним секретаріатом Організації із заборони хімічної зброї організовує для учасників концерт Академічного симфонічного оркестру INSO-Львів Львівської національної філармонії. Він відбудеться 26 листопада о 19:30 у King Willem Alexander Theater, World Forum Convention Centre.

До програми концерту увійдуть твори Каміля Сен-Санса, Антоніна Дворжака, Арама Хачатуряна, Джона Вільямса, а також українських композиторів – Миколи Лисенка, Левка Колодуба та Мирослава Скорика.

Партнерська публікація

 

ТЕГИ: INSO-Львів

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!