Інспектори з паркування будуть працювати поза центром Львова

2549 0
Кількість інспекторів має збільшитися до 60 осіб.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

Депутатська комісія інженерного господарства, транспорту, зв'язку та житлової політики погодила збільшення кількості інспекторів з паркування у Львові до 60 осіб. Про це йдеться на сторінці комісії у Facebook.

Як пише Zaxid.net, нові інспектори почнуть працювати у всіх районах міста та слідкуватимуть за тим, щоб водії не паркувалися на трамвайних коліях. Крім того, інспектори працюватимуть після 18:00 та у вихідні дні.

Читайте також: Як у Львові працюють інспектори з паркування. Фоторепортаж

Додамо, що наразі у Львові працюють лише 10 інспекторів переважно в центрі міста. Рішення про збільшення штату мають ще погодити депутати міської ради на найближчому засіданні, після чого ЛМР оголосить конкурс на вакантні посади. Коли саме нові інспектори почнуть працювати, поки що невідомо.

Нагадаємо, інспектори з паркування вийшли на вулиці Львова 1 листопада. А 27 вересня в Україні запрацювали нові правила та штрафи за неправильне паркування, які й регламентують роботу інспекторів із паркування.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!