Інспектори з паркування вийдуть на вулиці Львова у листопаді

1782 0
Інспектори-стажери залишатимуть попередження про порушення на автомобілі з 5 жовтня.
Фото: trbimg.com

Фото: trbimg.com

Інспектри з паркування у Львові почнуть штрафувати водіїв-порушників із 1 листопада. Про це під час апаратної наради 3 жовтня розповів керівник управління безпеки міста Юрій Діль, пише Zaxid.net.

Читайте також: В Україні зросли штрафи за неправильне паркування. Деталі

Із 5 жовтня інспектори-стажери залишатимуть на не правильно припаркованих автомобілях попередження про майбутні штрафи.

«Триває прийом документів від претендентів на посади інспекторів. 28 жовтня буде присяга інспекторів відповідно до результатів конкурсу. Наразі маємо близько 30 резюме на посади інспекторів з паркування. Усі кандидати, які подались, проходять практику з патрульною поліцією. Очікуємо, що 1 листопада інспектори працюватимуть з постановами», – розповів Юрій Діль.

Читайте також: У Львові зросла вартість паркування біля аеропорту

Нагадаємо, 27 вересня в Україні запрацювали нові правила та штрафи за неправильне паркування. Зокрема патрульні та інспектори з паркування можуть робити фото- та відеофіксацію порушення, а повідомлення про штраф залишати на автомобілі навіть без присутності власника. Таке ж повідомлення надсилатимуть власнику авто за місцем проживання. Крім цього, авто водіїв-порушників можуть забрати на штрафмайданчик.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!