Інстаграм оголосив конкурс на найкращий відеоролик. Як взяти участь

2185 0
Авторів найкращих відеороликів запросять на фестиваль в Торонто.
Фото: fw-daily.com

Фото: fw-daily.com

Інстаграм і Міжнародний кінофестиваль в Торонто (TIFF) оголосили про проведення конкурсу на найкращу короткометражку 2017 року рамках TIFFxInstagram Shorts Festival. Про це повідомляє segodnya.ua.

Щоб стати учасником фестивалю, потрібно завантажити відеоролик тривалістю до 60 секунд до свого облікового запису з хештегом #TIFFxInstagram і заповнити форму на сайті. Зробити це потрібно до 30-го липня. Детальніші умови - за посиланням.

Читайте також: Відеоблогери зможуть безкоштовно відвідати ZaxidFest. Як податися

Судити роботи режисерів будуть французька актриса Ізабель Юппер, зірка оскароносного фільму "Місячне світло" Аштон Сандерс, індійський режисер Каран Джохар і інші. Переможців оголосять 21-го серпня. Авторів найкращих відеороликів запросять на фестиваль в Торонто у вересні, де вони зможуть зустрітися з видатними кінематографістами сучасності.

У минулому році переможцями стали Мухамед Абдаллах з Тунісу з фільмом "Надія" і Іван Еррера з Домініканської Республіки з роликом "La Pasión Original".

 

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!