Instagram змінює правила публікації фото

5045 0
Сервіс розміщення фотографій Instagram поміняє принципи формування стрічки новин.
фото: cumhuriyet.com.tr

фото: cumhuriyet.com.tr

У Instagram повідомили, що стрічки будуть формуватися за допомогою алгоритму, що враховує декілька чинників. Серед них – ймовірність того, що користувачеві сподобається фотографія або відео, зв’язку з аккаунтом, де була розміщена публікація, а також час публікації.

Зміни алгоритму будуть відбуватися поступово. У найближчі місяці Instagram перейде на формування стрічки тільки на основі популярності фотографій і відео, потім алгоритм буде ускладнений.

Зараз стрічка формується в хронологічному порядку. В майбутньому принципи появи формування стрічки будуть схожі на ті, що застосовуються в Facebook.

«Можливо, ви будете здивовані, дізнавшись, що в середньому люди пропускають 70 відсотків своїх стрічок. Оскільки Instagram виріс, стало складніше відстежувати всі фотографії та відеозаписи, які викладають люди. Це означає, що ви дуже часто не бачите найбільш важливі пости », – повідомили в Instagram.

Нагадаємо, у квітні 2012 року сервіс Instagram був придбаний соціальною мережею Facebook.

Джерело: ukrinform.ua.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!