Інститут національної пам'яті видав безкоштовну брошуру про Голодомор

2013 0
Видання можна роздрукувати самостійно п'ятьма мовами або замовити для шкіл вже готові примірники.
Фото: УІНП

Фото: УІНП

До 85-х роковин Голодомору Український інститут національної пам’яті підготував інформаційну брошуру «Україна 1932-1933. Геноцид голодом». Про це ідеться на Facebook-сторінці УІНП.

«Видання знайомить читачів із історією Голодомору 1932-1933 років, яку мають знати не лише в Україні, а й у всьому світі, та пояснює, чому Голодомор є геноцидом і чому таким його має визнати світове співтовариство», – зазначають автори брошури.

Читайте також: У Львові відкриють філію Інституту національної пам'яті

Над виданням працювали УІНП, Національний музей «Меморіал жертв Голодомору», Міністерство закордонних справ України та Міністерство інформаційної політики України.

Завантажити брошуру  можна українською, англійською, іспанською, французькою та німецькою мовами. Знайти її у якості для перегляду та друку можна за посиланням.

Щоб безоплатно отримати інформаційні брошури у друкованому вигляді для шкіл, музеїв, закладів вищої освіти, військових частин тощо, потрібно написати лист на ім’я голови Інституту Володимира В’ятровича від імені структури-заявника. Лист підписується керівником, а в тексті потрібно обов’язково вказати назву та кількість примірників, які заявник бажає отримати; мету розповсюдження; зазначити про «отримання на безоплатній основі» та залишити свої контактні дані.

Читайте також: В українських школах вчитимуть поглиблено історію Голодомору

Лист можна надіслати факсом або на електронну адресу, або поштовим відправленням за адресою: вул. Липська, 16, м. Київ, 01021; Український інститут національної пам’яті.

 Після отримання листа та його реєстрації співробітники УІНП зв’яжуться з контактною особою для уточнення необхідної інформації та погодження термінів і способу передачі інформаційних матеріалів.

Також брошури можна отримати безпосередньо в УІНП у час, погоджений зі співробітниками. Передача матеріалів відбувається за актом-прийому-передачі, складеним у двох примірниках.

Інфографіка: УІНП

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!