Інститут просторового розвитку проєктуватиме нову вулицю між Творчою та Пластовою

2403 0
Вартість проєктування становить 1,5 млн грн.
Фото: google maps

Фото: google maps

ЛКП «Львівавтодор» 9 вересня підписав договір із ЛКП «Інститут просторового розвитку» на проєктування нової вулиці, що сполучатиме Пластову та Творчу.

Читайте також: Хто проєктуватиме нову вулицю між Левандівкою та Рясним

Протяжність вулиці становитиме приблизно 1 км. На перехресті з вулицею Богданівською облаштують розворотне кільце.

Схема нової вулиці позначена червоним

Розробити проєкт мають до кінця лютого 2020 року. Після цього він має пройти експертизу. Далі, за наявності фінансування, мають оголосити тендер на самі роботи. Вартість проєктування становить 1,5 млн грн.

Раніше повідомлялось, що при будівництві цієї вулиці будуть використовувати нові технології з екополімерами.

Читайте також: На Сихові планують збудувати нову вулицю

Нагадаємо, ЛКП «Львівавтодор» отримав функції замовника на проєктування нової вулиці рік тому. 6 вересня виконком погодив містобудівні умови та обмеження на проєктування нової вулиці у Личаківському районі.

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!