Інституту стратегії культури надали тимчасове приміщення на Міцкевича

1858 0
За рік установа має переїхати у постійне приміщення на Князя Романа.
Фото: lvivcenter.org

Фото: lvivcenter.org

КУ «Інститут стратегії культури» отримав у тимчасову оренду приміщення на площі Міцкевича, 6/7. Відповідне рішення ухвалили під час пленарного засідання Львівської міської ради сьогодні, 11 жовтня. 

Читайте також: Зробити Львів столицею знову. Навіщо міськраді ще один інститут

Програму роботи Інституту затвердили ще у квітні, однак його працівники досі не отримали постійного приміщення для роботи. 

«Я виконую обов’язки керівника цієї установи і дуже скоро ми оголосимо конкурс на її очільника. Ми потребуємо офісу від квітня. Ми з колегами працюємо у хабах, коворкінгах, "на кавах" тому, що місто Львів досі не може надати своїй комунальній установі приміщення для здійснення статутних цілей», – зазначила під час сесії в. о. КУ «Інститут стратегії культури» Юлія Хомчин.

Приміщення першого поверху площею 130,1 кв. м та антресолі площею 5,7 кв. м надали терміном на один рік, допоки не завершать ремонт у приміщенні на вул. Князя Романа, 6, де облаштують постійний офіс для КУ «Інститут стратегії культури». 

Читайте також: Стратегія культури. Чому ТРЦ – це краще за клуб вишивальників

Додамо, що КУ «Інститут стратегії культури» створили у червні торік. Він має розробити спеціальну програму з децентралізації, брендування та просування культурних закладів та туристичних об’єктів і стежити за виконанням «Стратегії розвитку культури Львова до 2025 року». 

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!