Інтенсив зі сталого розвитку для бізнес-шкіл та хабів проведуть онлайн

1093 0
Наступні заплановані три дні курсу відбудуться у Львові після завершення карантину.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

CSR Ukraine, експертна організація Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» в партнерстві з Львівською бізнес-школою УКУ за фінансової підтримки Міністерства економічного розвитку Нідерландів та компанії SoftServe організовують перший в Україні Crash Course зі сталого розвитку.

Це 5-ти денний інтенсив для бізнес-шкіл, акселераторів, інкубаторів та хабів з метою підвищення їх конкурентоспроможності та довгострокової сталості. Інформаційні партнери: видання Hubs «Твоє місто» «Бізнес».

У зв’язку з розвитком Covid-19 (коронавірусу) та керуючись рішенням Кабінету Міністрів України від про тимчасове обмеження масових заходів в Україні та запровадження карантину, інтенсив відбудеться в онлайн-форматі. Захід розпочнеться 23-24 березня та передбачає ознайомчу теоретичну частину.

Спікери з України та Нідерландів проведуть лекції про глобальні виклики та сучасні КСВ-тренди, роль дизайн-мислення у прийнятті сталих рішень та розкажуть, чому стале мислення є необхідним для корпоративної репутації, чому розвиток стартап-екосистеми дасть можливість інноваторам приймати більш сталі бізнес-рішення, та як оновлена стала бізнес-модель допоможе змінювати світ.

Участь в Crash Course візьмуть 50 учасників – представники 29 бізнес-шкіл, акселераторів, інкубаторів та хабів з 11 міст України. Після дводенного інтенсиву, учасники отримають менторську підтримку від експертів та спікерів. Наступні заплановані три дні курсу відбудуться у Львові після завершення карантину, де учасники презентуватимуть свої перші кроки до імплементації сталого мислення у свою діяльність.

Центральними темами курсу будуть: глобальні КСВ тенденції та нові технології, дизайн-мислення, стале мислення, Цілі сталого розвитку (SDG), стійкі інновації, бізнес-моделі.

Спікерами стануть найкращі українські та голландські експерти, що спеціалізуються на інноваціях,

конкурентоспроможності малого та середнього бізнесу, сталості та розвитку стратегії.

Серед них:

  • доктор Liesbeth Rijsdijk – директорка із зовнішніх та міжнародних питань на Бакалаврській програмі ділового адміністрування (BBA) «Глобальне управління проектами та змінами» у Віндесхеймському коледжі (WHC), старша наукова співробітниця на дослідницькій програмі «Соціальні інновації Віндесхейма» у Віндесхеймському університеті прикладних наук, Нідерланди.
  • експерти компанії Noorderwind – Christiaan Maats, розробник сталих брендів і продуктів, та Sanne Mylonas, розробниця спільнот та Lean коуч.
  • Марина Саприкіна – експертка з КСВ та сталого розвитку, авторка першої в Україні книги про КСВ
  • (2012), першого онлайн-курсу з КСВ (2019), консультантка більш ніж 50 компаній в Україні.
  • Katja Berkhout – засновниця компанії EmpoweringInnovators, раніше міжнародна директорка
  • TechLeap, Нідерланди.

За детальною інформацією щодо курсу звертайтеся до менеджерки проєкту Олександри Гондюл, (068) 356 49 07, [email protected]

Партнерська публікація

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!