Інтерактивна скеля та вуличний кінотеатр. Що хочуть втілити у Залізничному районі

2690 0
У Львові триває голосування за проєкти громадського бюджету. Tvoemisto.tv зібрало суб'єктивну підбірку цікавих проєктів, які хочуть реалізувати у Залізничному районі.

№94 Спортивний простір для Львівського фізико-математичного ліцею

Тип: великий;

Адреса: вул. Вука Караджича, 29;

Бюджет: 3 млн гривень;

Як потрібно – то можливо. Займаючись спортом, молодь стає витривалішою, починає легше долати навантаження в буденному житті. Реалізація проєкту забезпечить учням ліцею якісні умови для розвитку фізичних можливостей.

№114 Креативний простір для чотирилапих «Хвостаті друзі» у Скнилівському парку

Тип: малий;

Адреса: парк обмежений вулицями Виговського, Любінська та Скнилівська;

Бюджет: 374 000 гривень;

Проєкт спрямований на забезпечення комфортних та безпечних умов для утримання та розвитку собак через створення обладнаного креативного простору «Хвостаті друзі» для чотирилапих у Скнилівському парку.

№126 Скелелазний комплекс «Інтерактивна скеля 12Climb» для Львівського художнього ліцею

Тип: малий;

Адреса: вул. Хотинська, 6;

Бюджет: 338 277 гривень;

Створення інтерактивного скеледрому дозволить урізноманітнити дозвілля та ознайомити дітей зі скелелазінням у Львівському художньому ліцеї. 12Climb board – це компактний болдеринговий тренажер зі встановленими зачіпками з підсвіткою. Користувач через мобільний додаток обирає трасу потрібного рівня із великої кількості варіантів, яка візуалізується на тренажері. Кількість трас постійно поповнюється.

№212 Сучасний вуличний кінотеатр та мультипростір Білогорщі

Тип: малий;

Адреса: вул. Білогорща, 23;

Бюджет: 498 420 гривень;

Народний дім Білогорща – це локальний осередок культури, громадської активності, неформальної освіти та спорту, що творить сучасний культурний продукт шляхом поєднання інноваційних підходів та збереження традиційної української культури. Територію поблизу Народного дому Білогорща використовують влітку для кінопоказів, концертів та інших відкритий заходів. Для ефективнішого використання цієї ділянки хочуть облаштувати динамічний відкритий громадський простір.

Підземні смітники на Повітряній

Тип: малий;

Адреса: вул. Повітряна, 22;

Бюджет: 599 999 гривень;

296 мешканців будинку на вул. Повітряна, 92 найбільше потерпають від перенасиченого майданчику ТПВ. Водночас діти навколишніх будинків не можуть гратись на подвір'ї, яке завалене сміттям.

№53 Нові зупинки громадського транспорту для рудівчан

Тип: малий;

Адреса: смт Рудно;

Бюджет: 239 400 грн;

Метою проєкту є забезпечення комфорту для громадян, які користуються громадським транспортом.
Зараз стан зупинок не відповідають вимогам безпеки та потребам громадян, вони знищені та є небезпечними для подальшої експлуатації.

Ольга Коваль

Візуалізації з сайт Громадського бюджету


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!