Політична реклама

Інтервал руху автобусів у Львові у години-пік повинен складати не більше 10 хвилин

5372 0
За новою транспортною мережею інтервал руху міських автобусів у Львові у години-пік (з 8:00 до 10:00 та з 16:00 до 19:00) повинен складати до 10 хвилин, у інший час 15-20 хвилин. З тими перевізниками, які не дотримуватимуться розкладу руху, підніматимуть питання про розривання угоди, - повідомив медіа-порталу «Твоє місто» заступник начальника управління транспорту і зв`язку ЛМР Андрій Білоус. Людей про розклад автобусів повідомлять через тиждень за допомогою ЗМІ. Вказівники із часом руху автобусів на кінцевих зупинках громадського транспорту у Львові обіцяють встановити до кінця січня.

Інтервал руху громадського транспорту до впровадження нової транспортної мережі у Львові, як повідомив посадовець, був схожим. Але тоді в управління надходили скарги про порушення розкладу руху до 30-40 хвилин.

Тепер із перевізниками, які порушують інтервал руху (а також змінюють схему руху) за наявних доказів підніматимуть питання про розривання угоди, - пояснив посадовець.

Станом на 11.00 4 січня 2012 року управління транспорту і зв`язку ЛМР вже склало 3 акти про порушення. Перевірки міських маршруток, як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, триватимуть впродовж січня.

Людей про нові графіки руху міських автобусів, як уточнив А. Білоус, повідомлять приблизно через тиждень за допомогою ЗМІ. Зараз розклад руху коректують.

Доступним для львів`ян графік руху маршруток обіцяють зробити, розмістивши його на вказівниках на зупинках транспорту. Як у попередніх коментарях медіа-порталу «Твоє місто» повідомляв А. Білоус, на кінцевих зупинках їх повинні встановити до кінця січня.  На усіх – за «пару місяців».

На брошурках, які роздруковуватись у лютому після внесення змін у нову транспортну мережу, часу руху маршруток не вказуватимуть.

Зараз міські маршрутки Львова розпочинають рух в середньому о 6.30, закінчують о 23.30.

Нагадаємо, за новою транспортною схемою з 1 січня у Львові курсує 51 міська маршрутка і 2 сполученням Рясне-Львів.

Схеми руху та поради, як розібратись у транспортних змінах - дивіться за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!