Політична реклама

Інваліди по зору у Львові можуть отримати пільги та субсидії

2859 0
Відповідно до рішення виконавчого комітету Львівської міської ради від 01.03.2002 р. № 080 інваліди по зору І і ІІ груп мають право на пільги на оплату житлово-комунальних послуг. Так, відповідно до цього документу інваліди по зору І групи мають знижку 50%, а інваліди по зору ІІ групи мають знижку в 40%.

Пільга вираховується, виходячи з норм користування житлово-комунальними послугами, встановлених чинним законодавством  для громадян, які мають пільги щодо їх оплати, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Станом на листопад цього року в управлінні соціального захисту обліковано 839 отримувачів пільг при оплаті за ЖКП серед львів’ян з І і ІІ групою інвалідності по зору. Окрім пільг, мешканці Львова з інвалідністю по зору можуть також претендувати на отримання від міста муніципальної субсидії, але за умови призначення державної субсидії з урахуванням пільг», - розповіла Галина Гейник, начальник Залізничного відділу управління соціального захисту ЛМР

Записатись на прийом в «єдину приймальню» в режимі «он-лайн» чи отримати більше інформації про різні види допомог можна отримати на сайті «Львів соціальний»: http://www.social.lviv.ua

Для отримання детальної інформації про різні види соціальних гарантій мешканці Львова можуть звертатись за консультаціями до  відділів соціального захисту за місцем проживання за телефонами:

Галицький:

тел.: 261-44-50

(вул. Ф. Ліста, 5)

Личаківський:

тел.: 235-71-62

(вул. Театральна, 10)

Залізничний:

тел.: 295-82-28

(вул. І. Виговського, 34)

Франківський:

тел.: 237-50-81

(вул. Генерала Т. Чупринки, 85)

Шевченківський:

тел.: 252-28-40

(вул. В. Липинського, 11)

Сихівський:

тел.: 254-64-80

(просп. Червоної
Калини, 66)

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!