На правах реклами

Інвестор спорткомплексу «Україна» допоможе відновити занедбані корти у Львові

1775 0
На території Львова є понад 30 грунтових кортів, половина з яких перебуває в занедбаному та неналежному стані.
ілюстративне фото: interhotelsandanski.bg

ілюстративне фото: interhotelsandanski.bg

ТОВ Палац спорту «Україна» ініціює фінансову та організаційну допомогу владі Львова в реконструкції існуючих занедбаних грунтових кортів в межах міста. Про це йдеться в листі на ім’я міського голови Льва Андрія Садового.

«З метою підтримки громадської думки ТОВ Палац спорту "Україна" має можливість взяти фінансову та організаційну участь і долучитись до ініціативи міста по реконструкції (відновленню) наявних грунтових кортів. Готовий розглянути пропозиції міста щодо місця розташування грунтових кортів, які необхідно відновити, та обговорити обсяг необхідної фінансової та організаційної участі у їх відновленні», – йдеться в прес-релізі.

У листі зазначено, що на території Львова є понад 30 грунтових кортів, половина з яких перебуває в занедбаному та неналежному стані.

Нагадаємо, ТОВ Палац спорту Україна підготував проект реконструкції Палацу спорту Україна, адже його будівля перебуває в аварійному стані, а відкриті тенісні корти спорткомплексу потребують капітального ремонту.  Концепція передбачає проведення повної реконструкції існуючих тенісних кортів із збереженням їх кількості та приведення їхнього стану до стандартів Міжнародної тенісної федерації.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!