Інвестор з Ірландії хоче збудувати елеватор на Львівщині

3570 0
Ірландський інвестор уже має невеликий бізнес в аграрній сфері в області, для цього залучив 100% власних інвестицій.
фото ілюстративне: з відкритих джерел

фото ілюстративне: з відкритих джерел

Тепер Джонатан Клібборн зацікавлений в розширенні свого підприємства. Так, зараз бізнесмен розпочав пошук земельної ділянки, до якої має певні технологічні вимоги, зокрема розташування поблизу залізниці для подальшого спрощення перевезення зерна. Як тільки питання з земельною ділянкою буде вирішено, інвестор готовий розпочати спорудження об’єкту.  За попередніми підрахунками, спорудження можна завершити за 12 місяців, інформує прес-служба ЛОДА.

Читайте також: До Львова може прийти ірландський лоукостер Aer Lingus

Окрім того, у довготермінових планах підприємця з Ірландії і надалі розширювати свій аграрний бізнес саме на Львівщині. Джонатан Клібборн у майбутньому займатиметься і розведенням великої рогатої худоби саме на території області й, відповідно, заготівлею м’яса та молочної продукції. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!