Інвесторам пропонують орендувати 4 тисячі гектарів земель на Львівщині

2363 0
На Львівщині створили перелік із 208-ми земельних ділянок, які пропонують орендувати інвесторам.
фото: wallpaperscraft.com

фото: wallpaperscraft.com

Потенційним інвесторам пропонують перелік із 208 земельних ділянок для сільськогосподарського виробництва державної власності (за межами населених пунктів), право оренди яких готується до продажу на земельних аукціонах цього року. Загальна площа земель – 3 961 га. Про це повідомляють у Головному управлінні Держгеокадастру у Львівській області.

Читайте також: Три заводи, які на Львівщині планують збудувати європейці

Найбільші площі сільськогосподарських земель пропонуються для продажу права оренди у Дрогобицькому (795 га) та Бродівському (487 га) районах Львівської області. У серпні додатково підготовлено та внесено до переліку 15 земельних ділянок державної власності, права оренди на які можуть бути реалізовані на земельних торгах, загальною площею 455 га.

Від початку цього року на земельних аукціонах продано право на оренду 91 земельної ділянки сільськогосподарського призначення державної власності (за межами населених пунктів), загальною площею 1 707 га. Кінцевий розмір річної орендної плати становить – 4,9 млн грн, що у 1,5 рази перевищує стартовий розмір (3,27 млн грн), – зазначив Андрій Кавецький, начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області.  

Читайте також: У Львові дозволили приватизувати низку приміщень фотографам, художникам, рестораторам і депутатам

Ознайомитися з переліком земельних ділянок та результатами проведених земельних аукціонів можна на сайті Держгеокадастру України.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!