На правах реклами

Львівську лікарню «Дельта Мед» відвідав посол Ізраїлю

3023 0
У приватному медичному центрі «Дельта Мед» відкрили сучасне хірургічне відділення та денний стаціонар для лікування онкохворих.
Фото: Дельта Мед

Фото: Дельта Мед

Львів має великий потенціал для розвитку медичного туризму, зазначив Надзвичайний та Повноважний посол Ізраїлю в Україні Джоель Ліон під час відвідування львівської клініки «Дельта Мед».

«Іноземні інвестори добре розуміють потенціал України у медичному туризмі. Для цього ми маємо головне – фахових лікарів. Коли в Україну і Львів, зокрема, підуть іноземні інвестиції в медичну сферу, наші медики не ставатимуть трудовими мігрантами. Вони працюватимуть тут, матимуть хорошу зарплату, можливість стажуватися і переймати досвід іноземних колег. Українці, натомість, матимуть високоякісне лікування», – говорить Джоель Ліон.

Читайте також: Що нового в онкології та як у Львові працює приватний денний стаціонар

Нагадаємо, у приватному медичному центрі «Дельта Мед» відкрили сучасне хірургічне відділення та денний стаціонар для лікування онкохворих. Загалом тут працює 21 лікар різних спеціальностей. Львівські медики пройшли стажування та підвищення кваліфікації в Ізраїлі і лікують українських пацієнтів за ізраїльськими та європейськими стандартами.

Медичний центр «Дельта Мед» розташований у Львові на вул. Караджича, 29б. Отримати відповіді на запитання, що вас цікавлять, можна за номерами (073) 740 3 740 та (097) 740 4 740.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!