Політична реклама

iPhone обладнають сигналізацією

1831 0
Компанія Apple має намір обладнати смартфони і планшети датчиками рухів, щоб захистити власника пристрою від крадіжки.

Як повідомляє AppleInsider з посиланням на патентну заявку, подану в Бюро з реєстрації патентів і товарних знаків США, - пише "ТСН", нова технологія буде автоматично включати звукову сирену на мобільному телефоні, якщо зловмисник зробить спробу його вкрасти. 

При здійсненні крадіжки з датчика рухів будуть надходити сигнали, які не відповідають сценарію типової експлуатації пристрою. Наприклад, вони будуть вказувати на те, що рухи надто швидкі і з великою амплітудою.

Таким чином, сигнали будуть оброблені процесором, і якщо він визначить, що відбувається крадіжка, то на динаміки буде виведена звукова сирена.

Водночас, щоб мінімізувати кількість помилкових спрацьовувань, компанія запропонувала доповнити гаджет додатковим контролером.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!