Політична реклама

Ірландія частково спростила візовий режим для українців

1232 0
Ірландія спростила візовий доступ для громадян України. Про це на брифінгу повідомив речник МЗС України Олександр Дикусаров.

"12 березня міністр юстиції Ірландії оголосив у дію документ, згідно з яким громадяни України, які мають дійсні короткострокові візи в Британії, не повинні будуть оформлювати візу до Ірландії", - повідомив О.Дикусаров.

Нагадаємо, громадяни певних країн мають звертатися по в'їзну візу перед своєю подорожжю до Ірландії, для забезпечення свого законного в'їзду на територію Ірландії після прибуття до аеропорту чи морського порту. Якщо ви потребуєте туристичної візи та не матимете її, коли прибудете до Ірландії, в'їзд до країни вам буде заборонено.Громадяни країн Євросоюзу та Європейського економічного простору не потребують візи для подорожей до Ірландії.

Джерело:  УНН

 
ТЕГИ: Ірландія

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!