Українські військові звільнили Ірпінь

3386 0
У місті триває зачистка.
Фото: Unica.md

Фото: Unica.md

Місто Ірпінь, що під Києвом, звільнено від російських військових. Про це повідомляє мер міста Олександр Маркушин. 

Він зазначає: «Наш Ірпінь звільнено від московської нечисті! Слава Україні! Слава її захисникам! Вічна пам'ять загиблим героям!».

Читайте також: «Я не геройка, просто хочу жити заради України». Історія киянки, яка не їде з міста

Водночас міський голова просить мешканців Ірпеня поки не повертатись до міста, оскільки небезпека зберігається. Він не виключає можливість нових нападів, однак зауважує, що місто боронитимуть. 

Як відомо, Ірпінь під Києвом став одним з епіцентрів протистояння українських військових з окупантами. Місто постійно обстрілювали. У першій половині березня колишній мер Ірпеня Володимира Карплюка писав, що у місті гуманітарна катастрофа, а місцеве населення морять голодом та холодом у підвалах, тримаючи як заручників.

Нагадаємо, що Сполучені Штати помітили, що Росія змінила загарбницькі пріоритети і вже націлена не на Київ, а на Донбас із метою відрізати українські сили на сході від решти. 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!