Ісламський культурний центр у Львові кличе містян на святкування Курбан-байраму. Програма

2853 1
Гостей частуватимуть солодощами і пловом.
Фото: Ісламський культурний центр у Львові

Фото: Ісламський культурний центр у Львові

Завтра, 11 серпня, в Ісламському культурному центрі імені Мухаммада Асада святкуватимуть Курбан-байрам. Львівян запрошують долучитись до святкової програми. Про це ідеться на фейсбук-сторінці Центру.

Святкування розпочнеться за адресою вул. Лінкольна, 29а о 7:30 із спільної молитви. Потому буде пригощання солодощами та батут для дітей. А у вівторок, 13 серпня, у Центрі о 12:00 розпочнеться окрема святкова програма для дітей.

Курбан-байрам – одне з найбільших релігійних свят мусульман. Свято знаменує день закінчення Хаджу – паломництва вірян до Мекки. У цей день мусульмани приносять в жертву тварин (курбан) у пам’ять про те, як за Кораном пророк Ібрагім хотів принести в жертву Аллаху свого сина Ісмаїла. Але Аллах послав архангела Джабраїла з баранцем і врятував Ібрагімові сина.


Читайте також:
11 Серпня, 2019 15:05
Шипіт Почекайте поки представники наймирнішої релігії будуть її насаджувати шляхом насильства і терору. Європейці гріють гадюку на грудях.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!