Після візиту Байдена путін пригрозив Заходу, що росію перемогти на полі бою неможливо

1913 0
Російський диктатор стверджує, що західні еліти хочуть завдати росії стратегічної поразки.

Учора, 20 лютого, Київ з робочим візитом відвідав президент США Джо Байден. Він повідомив про новий пакет військової допомоги Україні та заявив, що Вашингтон передасть боєприпаси до систем HIMARS та протитанкові ракетні комплекси Javelin

Сьогодні, 21 лютого, президент росії володимир путін під час федерального послання до окупантів знову ж таки переклав усю відповідальність за повномасштабну війну, яку розпочала росія, на країни Заходу. 

«Ми не воюємо з народом України, сам народ України став заручником київського режиму і його західних хазяїв, котрі фактично окупували цю країну. Чим більш далекобійні системи надходитимуть Україні, тим далі ми відсуватимемо загрозу від наших кордонів», – каже російський диктатор. 

Читайте також: Байден в Києві анонсував новий пакет військової допомоги

За його словами західні еліти хочуть завдати росії стратегічної поразки, але на його переконання – «перемогти росію на полі бою неможливо». 

«Вони хочуть локальний конфлікт перевести у глобальний. Ми будемо відповідним чином на це реагувати. Йдеться про існування нашої країни», – зазначив диктатор. 

Окрім цього, путін заявив, що Донбас із 2014 року «відстоював право жити на своїй землі, говорити рідною мовою», а також «вірив і чекав, що росія прийде на допомогу».

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!