З наступного тижня Іспанія відкриє свої кордони для туристів

1618 0
Поїздки будуть можливі після 20 травня.
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

Іспанія відкриє свої кордони для іноземних туристів з третіх країн після 20 травня, повідомляє УНН з посиланням на Diario de Sevilla.

Читайте також: SkyUp закрив продаж квитків зі Львова у 5-ти напрямках Європи

Зараз Євросоюз переглядає рекомендацію 912 Ради ЄС про тимчасове обмеження несуттєвих поїздок з країн, що не входять до ЄС.

«Послаблення рекомендацій може статися 20 травня, полегшуючи іноземним туристам з третіх країн транзит до Іспанії через США або Велику Британію», – зазначив міністр промисловості, торгівлі і туризму Реєс Марото.

За його словами, Іспанія скоро буде готова знову відкритись світові та привітати всіх, хто хоче провести ідеальний відпочинок після найгіршого року.

Крім того, Іспанія просуває в ЄС ініціативу про дозвіл в'їзду мандрівникам без ПЛР-тесту і вакцинації з країн з низьким рівнем захворюваності коронавірусом.

Нагадаємо, туристи з понад 50 країн включно з Україною зможуть в’їжджати до Кіпру без необхідності перебування на самоізоляції чи здачі тесту на коронавірус, якщо вони повністю вакцинувалися від Covid-19 схваленими в ЄС препаратами або «Спутником V».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!