Іспанія зняла обмеження на подорожі для українців

1588 0
Відтепер туристи зможуть відвідувати країну без довідок про вакцинацію та тестів.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Іспанське міністерство охорони здоров’я додало Україну до переліку безпечних країн, отож українці тепер зможуть подорожувати до Іспанії без тестів, довідок про вакцинацію та інших обмежень, передає Lowcost.ua. 

Однак, чинний перелік країн дійсний до першого серпня, і його будуть переглядати кожного тижня. 

Єдиною умовою в’їзду українських туристів до Іспанії є заповнення форми на порталі МОЗ Іспанії  або завантаження мобільного додатку Spain Travel Health на мобільний телефон та отримання QR-коду для надання на вимогу представників компанії перевізника перед посадкою, а також служб санітарного контролю в пункті пропуску в порту або аеропорту по прибуттю до Іспанії.

Ця вимога розповсюджується на всіх пасажирів, які прибувають до країни повітряним чи морським шляхом, у тому числі з метою транзиту до інших країн.

Читайте також: Іспанія відкриває кордони для українців 

Нагадаємо, що з 27 липня Іспанія дозволила в'їзд громадянам України. Повідомлялося, що для в'їзду необхідно мати свідоцтво про повну вакцинацію або негативний тест на коронавірус.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!