Історія в кадрі: Щосереди в бібліотеці у Львові показуюють кіно

1750 0
Щосереди у великому читальному залі Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки, що на пр-ті. Шевченка, 13, показують документально-історичні фільми. Зокрема, завтра, 20 серпня, показуватимуть фільм «Данило Галицький. Таємниці однієї перемоги». Вхід на покази безкоштовний.
Фото: wikimapia.org

Фото: wikimapia.org

“Історія в кадрі” – покази документально-історичних фільмів про визначні події та постаті української історії. Уже показали 7 фільмів, про передумови Євромайдану, батальйон “Донбас”, дивізію “Галичина” та інші, розповіла tvoemisto.tv в.о. директора  Львіської обласної універсальної наукової бібліотеки Тетяна Григор'єва.

“Це ідея громадського руху “Зарваницька ініціатива”. Минулого року ми вже показували цикл фільмів, однак, через події в країні, змушені були їх припинити. У липні ми відновили покази та додали більш актуальні теми, до прикладу, про Євромайдан та батальйон “Донбас”, – розповіла Тетяна Григор'єва.

Слідкувати за анонсами фільмів можна на сторінці бібліотеки у Facebook. Вхід на покази для усіх безкоштовний. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!