Італія запроваджує часткове послаблення карантину

1903 0
Італійцям дозволять вільно пересуватися в межах регіонів, відвідувати родичів, гуляти в парках тощо.

Італія, одна з найбільш уражених пандемією країн, віднині запроваджує часткове послаблення карантину. Про це повідомляє BBC. Україна.

Італійцям дозволять вільно пересуватися в межах регіонів, відвідувати родичів, гуляти в парках та замовляти їжу на виніс у ресторанах, займатися спортом на вулиці. Також прем'єр-міністр Італії Джузеппе Конте анонсував повернення мільйонів людей до роботи.

«Понад 4 мільйони людей повернуться на роботу. Вони будуть використовувати громадський транспорт. Багато компаній і заводів відновлять роботу», – каже очільник уряду.

Читайте також: В українки в Італії діагностували коронавірус COVID-19

В основному йдеться про компанії, орієнтовані на експорт. Відновлять роботу, зокрема, автопромисловість і найбільші італійські модні бренди. Анонсуючи пом'якшення обмежень, Джузеппе Конте також закликав італійців не втрачати пильність, аби країна не стикнулася зі ще однією хвилею захворювання.

Нагадаємо, що Уряд Італії не планує відкривати кордони для іноземних туристів до кінця 2020 року. Відкриття кордонів залежатиме від розвитку епідеміологічної ситуації, а також від дій інших країн.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!