Італія відкрила кордони для українців. Які умови

1265 0
Відвідувати територію Італійської Республіки дозволили з будь-якою метою, у тому числі – туризму.
Photo by Dan Novac on Unsplash

Photo by Dan Novac on Unsplash

Відповідно до наказу МОЗ Італії від 29 липня, громадянам України надали можливість відвідувати територію Італійської Республіки з будь-якою метою, у тому числі – туризму. Про це повідомили в посольстві України в Італії.

Разом з тим, охочим відвідати Італію слід врахувати такі основні обов’язкові вимоги:

  • наявність довідки про негативний результат молекулярного або експрес-тестування на Covid-19, який має бути зроблений, як мінімум, за 72 години до приїзду;
  • заповнена он-лайн форма санітарного контролю Passenger Locator Form, яка доступна за посиланням https://app.euplf.eu/;
  • по прибуттю до Італії громадяни мають пройти самоізоляцію тривалістю п’ять днів, після чого зробити повторний тест на Covid-19, який повинен підтвердити негативний результат.

 

Читайте також: Італія запроваджує Сovid-паспорти у другій половині травня

Відповідно до Наказу МОЗ Італії, ці умови наразі діятимуть до 30 серпня цього року.

Нагадаємо, що напередодні Португалія дозволила в’їзд українським туристам. Так, від 23 липня в’їзд громадянам України до Португалії будь-яким транспортом дозволений, наразі тимчасово, у період з 00 год. 00 хв. 26 липня до 23 год. 59 хв. 08 серпня цього року.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!