На правах реклами

Італійська піца «з собою»: у Львові відкрили новий заклад з демократичними цінами

11585 1
Найбільша мережа ресторанів в Україні Pizza Celentano запустила у Львові новий формат міського кафе "to go" – Slice & Coffee – для тих, хто любить піцу та цінує свій час. Пропонуємо ознайомитись зі специфікою закладу, цінами та меню.

Новий формат – для активних людей

Новий формат Slice & Coffee – це сміливий та інноваційний проект найстабільнішого (19 років на ринку) ресторанного бренду Pizza Celentano. На другому поверсі ТРЦ King Kross Leopolis тепер всі любителі швидко та смачно поїсти зможуть купити шматок справжньої італійської піци та ароматну каву, на які не потрібно чекати як мінімум 15 хвилин. Новий формат «to go» – це для амбітних, активних людей, які цінують свій час.

Новий ресторан використовує тільки якісні продукти та демократичні ціни. Піца готується з найсвіжіших продуктів, а тісто для неї виготовляється за спеціальною технологією з італійського борошна.

"Це вже 147 заклад в мережі Pizza Celentano, і це кафе “to go” – поштовх для більш швидкого поширення такого формату. Незмінним залишається одне – це наша піца, яку готує Pizza Master – чемпіон України –  з якісного італійського борошна, продуктів та спецій", – розповідає  генеральний директор компанії Володимир Гнатюк.

Володимир Гнатюк, генеральний директор компанії FFS (мережа ресторанiв Pizza Celentano)

Їжа

Slice & Coffee пропонує тонку піцу шматками, паніні з італійськими начинками та свіжі салати. Також гості закладу мають широкий вибір напоїв – від класичного еспресо до кави з топінгами і присипками та лимонадів власного виробництва.

Ціни

Один шматок піци обійдеться в 35 грн, паніні – 45 грн, салат – 55 грн. Напої –від 18 грн.

Компанія продаватиме франшизу на заклади такого типу, адже "Slice & Coffee" — оптимальний формат для старту бiзнесу разом з командою найбiльшоï мережi ресторанiв Украïни.  Для цього потрiбнi мiнiмальнi інвестиціï та кількість працівників, приміщення з невеликими площами.

"Ми працюємо по франчайзу, і формат Slice & Coffee є вигідним для покупців, адже тут потрібні мінімальні інвестиції: від 35000 євро, франчайзинговий платіж –  від 8000 євро, окупність – від 12 до 18 місяців. Незабаром Slice & Coffee вже з’явиться у Чернівцях та Тернополі", – додає Володимир Гнатюк.

Slice & Coffee – це також стильний, яскравий та  емоційний заклад, який підходить для всіх, хто веде активний спосіб життя.

За детальніншою інформацією звертайтесь за телефоном: 0677893132, Роксолана Токарська, керівник з продажу франшизи. E-mail: [email protected].


Читайте також:
5 Вересня, 2017 17:30
Назар Слайси для амбітних)))
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!