На правах реклами

Італійські компанії індустрії моди шукають партнерів в Україні

2280 0
Італійські компанії шукають в Україні дизайнерів, імпортерів, дистриб’юторів, інтернет-магазини та маркетплейси.
Photo by Aditya Wardhana on Unsplash

Photo by Aditya Wardhana on Unsplash

Італійські текстильні компанії шукають українських дизайнерів, партнерів із пошиву партій продукції на замовлення в Україні, також імпортерів, дистриб’юторів одягу, в тому числі онлайн-магазини.

Читайте також: Як у Львові працює кластер індустрії моди

Фабрика в Італії, яка спеціалізується на виробництві тканин, та компанія, що виготовляє унікальні персоналізовані аксесуари для чоловіків і жінок, запрошує до співпраці українських дизайнерів та стилістів зі знанням англійської мови. Компанії, які виготовляють трикотажний одяг, анатомічні устілки для взуття, чоловічий, жіночий та дитячий одяг, шукають партнерів серед імпортерів та дистриб’юторів в Україні.

Також італійські компанії, які створюють, розробляють та продають чоловічий, жіночий і дитячий одяг, у пошуку постачальників сировини (тканин), партнерів для виготовлення тканин на замовлення, партнерів для пошиву партій продукції в Україні.

До співпраці з інтернет-магазинами та маркетплейсами в Україні відкрита компанія в Італії, яка спеціалізується на виробництві стрічок з льону, шовку, вовни, кашеміру та інших технічних стрічок зі скловолокна, високоміцного поліестеру, поліпропілену, нейлону. Більше інформації про компанії-учасниці можна знайти тут.

Пошук партнерів в Україні для італійських виробників відбувається у межах проєкту «Стійке співробітництво в текстильній галузі для інновацій Step-in», який реалізують із жовтня 2021 року до березня 2022 року. Ідея полягає в тому, щоб допомогти малому та середньому бізнесу у текстильній галузі, який має потенціал для розвитку співпраці з європейськими партнерами, знайти і налагодити контакт зокрема з італійськими компаніями в індустрії моди. Раніше подібні проєкти успішно впроваджували торгові палати у Дніпровській та Чернігівській областях. 

Читайте також: Важливіше бути стильним, аніж бути модним. Львівська дизайнерка про вбрання

Вже у лютому пройде черговий етап з організації італійсько-українського партнерства – відбудеться серія зустрічей у форматі B2B, які допоможуть українським та італійським компаніям познайомитися, знайти нові спільні можливості для розвитку і зростання. Це, в свою чергу, сприятиме збільшенню еспорту та імпорту створренню нових інноваційних продуктів та нових робочих місць.

Додамо, що проєкт «Step-in» фінансує Eurochambres (Асоціація європейських торгово-промислових палат) у рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу, що реалізується Unioncamere del Veneto (Італія) та Інститутом Регіонального Розвитку (Україна) за підтримки Informest Consulting (італійська компанія-консультант із керування бізнесом). Проєкт, який триватиме до березня 2022 року, має на меті створити стабільні та довготривалі відносини між італійськими та українськими підприємствами в модній індустрії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!